Jo van Gemerde.jpg

Ministry of Happy Walls

De slaapkamer omtoveren tot een paleis van weelde en overvloed? Een kinderkamer tot leven laten komen met vlinders, vogels, bloemen en planten die tot aan het plafond reiken? Of juist een klein hoekje in huis tot een pronkstuk maken? Dat is wat we willen!

Jo van Gemerde

Na een carrière als muzikant en journaliste (HP/De Tijd, Margriet, Marie Claire, Elle, Yes, Vriendin)  én schrijfster, (ze schreef de bestseller Sushi & Chardonnay)  heeft Jo van Gemerde zich gestort op het creëren van kleurrijke en gedurfde ontwerpen.
Voor elk design worden honderden foto’s en lagen gebruikt en digitaal gecombineerd. Over elkaar heen, naast elkaar of overlappend. Het resultaat is een levendig panorama. Een virtuele wereld met diepte, waar je als toeschouwer kunt ronddwalen en steeds weer nieuwe dingen ontdekt.


Het behang van Ministry of Happy Walls is een 100 % Nederlands product. Het wordt in Amsterdam door Jo zelf ontworpen en uiteindelijk in Friesland gedrukt op zware kwaliteit behang of op het 100 % recyclebare materiaal Ecotex.
 

interior roses 4.jpg