Murals?

Wat is het verschil tussen gewoon behang en een mural? Simpel. Het is alletwee behang, maar een mural is in feite een grote afbeelding. Dit in tegenstelling tot een zich herhalend patroon.

Wanneer je een van onze murals kiest, maken we het precies op maat voor jouw muur. Dat doen we gratis. We rekenen een vaste meterprijs. € 79,- per m2 voor behang en € 99,- per m2 voor de Ecotex.

Geef door welk behang je wenst, en vraag een gratis voorbeeld op jouw maten (digitaal) aan plus een offerte. Dat verplicht je tot niets en dan weet je waar je aan toe bent.

Vul ons formulier in en we nemen contact met je op. 

Liever telefonisch contact? Vermeld dat op het formulier. We denken graag met je mee. Ook speciale wensen kan je op het formulier zetten. 

Keuze uit 2 materialen.

 

Behang

Ons behang wordt gedrukt op een vinyl toplaag met een non woven backing. Het weegt 350 gram per m2. Het is stevig, en heeft een matte elegante uitstraling. We delen het behang op in banen van 70 of 80 cm breed. Ze sluiten perfect aan bij het plakken.

 

EcoTex

Wanneer je behang tegen een stootje moet kunnen. Kleur-, kras- en scheurvast. Gescchikt voor de keuken en badkamer (niet in de douchecabine). Het is 100 % reyclebaar en wordt tot 5 meter breed aan 1 stuk geleverd.

Misty Poppy.jpg

Nu bestellen, binnen twee weken in huis. Vraag een preview en offerte aan.

  • LinkedIn
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon