Prijzen en materialen

En je hebt je behang binnen twee weken in huis.
Bestellen gaat als volgt:
1. Kies je design
2. Geef de maten van je muur door.
3 Geef speciale wensen door. Of niet, dan maken wij een mooie uitsnede waarbij `beeldverhaal' intact blijft.
4. Je ontvangt ons voorstel en de prijsopgave per mail. 

Ecotex 100% recyclebaar

Wanneer behang tegen een stootje moet kunnen of in een vochtige ruimte geplaatst worden, gebruiken we Ecotex. Een PVC-vrij, waterafstotend, kras-, scheur- en stootvast textielbehang. Gewicht: 310 gram per m2. Brandcertificaat BM1.

Provinyl Fijn

Ons  behang wordt gedrukt op een vinyl toplaag met non woven backing. Het weegt 350 gram per m2. Het heeft een fijne structuur en een matte, elegante uitstraling. Brandcertificaat B1/M1. We delen de wanddecoratie op in banen van 70 of 80 cm breed. De banen sluiten perfect aan bij het plakken. De laatste baan kan witruimte bevatten om het geheel passend te maken op de gekozen breedte. Dit is eenvoudig weg te snijden. Provinyl wordt op de muur aangebracht met behanglijm.

Ecotex 100% recyclebaar

We zijn heel blij dat we onze klanten nu Ecotex kunnen aanbieden. Het ziet eruit als een combinatie tussen behang en stof. En heeft een pvc-vrije laag. De kleuren komen uitstekend tot hun recht, en het materiaal is kleur-, kras- en scheurvast. Je kan het met een vochtige doek afnemen. Ecotex is 100% recyclebaar en kan gebruikt worden in de keuken en badkamer.

Ons behang kost € 79,- per m2. Op maat maken is bij de prijs inbegrepen. Dit geldt voor ieder design. Zowel voor ons behang als voor onze Ecotex. Die is € 99,- per m2.