top of page

Materialen

Je kan kiezen uit vier soorten behang. Vliesbehang, vinyl, EcoTex en Airtex. Ieder heeft zijn eigen look en kenmerken. Kies de optie die het beste bij je smaak en behoeften past en geniet van een geweldige look voor je muren!
pompeii.jpg

Behang

​Je kan kiezen uit vier soorten behang:

* Vliesbehang. Paper met een krasvaste coating, volledig PVC vrij.  Zwaar en stevig met heldere kleuren

.€ 69,-/m2

* Vinyl met een papieren achterkant. 

 € 89,-/m2

* EcoTex. 100% recyclebaar. Kras- en kleurvast en afneembaar met een vochtig doekje. Brandwerend. Het wordt aan 1 stuk geleverd, je hebt dus geen naden.

€ 99,-/m2
 

* Airtex. Geschikt voor vochtige ruimtes, zoals de keuken en badkamer. Het is de heavy duty versie van EcoTex.

Wil je behang in je douchcel? Dat kan ook. Daarvoor geberuiken we een speciale coating. Ook bij airtex heb je geen last van naden.

€ 99,-/m2

Cirkels en prints

Je kan kiezen uit vier matererialen.

1. Zelfklevend op Gekkotex. Dit is een zelfklevend polyester met matte textiel uitstraling, Het materiaal is kreukvrij en herpositioneerbaar waterbestendig en nagenoeg scheurvast. Ophanginstructie krijg je in je mailbox.

2. Forex® plaat is een hard, stevig en toch licht materiaal. Dankzij de harde en stralend witte toplaag ziet je foto er strak en helder uit. Uitstraling is mat. Het ophangsysteem zit erbij.

 3. Dibond®  is stevig en toch licht dankzij de combinatie van aluminium met een zwarte kunststof kern. Het materiaal is vochtbestendig, vormvast en duurzaam. Uitstraling is mat.

Het ophangsysteem zit erbij.


4, Plexiglas  heeft  een luxe uitstraling en een mooi 3D-effect. Het ophangsysteem zit erbij.

mystic garden pink 100.jpg

YOUR HOME IS YOUR PLACE TO REST

bottom of page